FRASEO LINK Radiotelefonietraining

HomeLesboekCD-romExamensPraktijktrainingGrondafhandeling

 

 

 

 

 

 

 

Het in kleur uitgevoerde lesboek voor VFR RT bestaat momenteel uit 10 lessen met daarnaast een aantal bijlagen. Elke les bevat een afgemeten hoeveelheid kennis en vaardigheden en borduurt verder op de voorgaande lessen. De vaardigheid van het communiceren in de ‘standard’ en ‘non-standard’ fraseologie groeit op deze wijze tijdens de cursus optimaal en de behaalde examenresultaten voor de theorie en prakijk van Communications bewijzen dit dan ook.

Om een goed decor voor een succesvolle radiotelefoniecursus neer te zetten zijn ook diverse facetten toegevoegd die misschien niet direct onder de exameneisen van Communications vallen maar eerder bij Air Law, ATC en Operational Procedures of Meteorologie. Toch is gemeend dat een kennis overlap hier en daar aanvaardbaar is en het totale inzicht ten goede komt.

Dit kleurrijke boek is al door velen met groot enthousiasme ontvangen en oogst door de modulaire opbouw bij iedere cursus telkens weer veel succes. Het lesboek wordt compleet met een set bijbehorende kaarten geleverd. Download een demo van het lesboek (260 kb)

Het lesboek is te bestellen door overmaking van € 47,50 op IBAN NL24 INGB 0008 240805 t.n.v. FRASEO LINK, Bussum o.v.v. lesboek en uw adres. Indien het lesboek en de Cd-rom gezamenlijk worden besteld, is er een korting van € 5,- van toepassing op het totaalbedrag. Verzendkosten en BTW zijn bij genoemde prijzen inbegrepen.

Voor IFR radiotelefonie is ook een lesboek beschikbaar, inclusief bijbehorende kaarten, dat voldoet aan de gestelde exameneisen van (E)IR, CPL en ATPL. Het IFR lesboek kan besteld worden door overmaking van € 30,- op IBAN NL24 INGB 0008 240805 t.n.v. FRASEO LINK, Bussum o.v.v. IFR lesboek en uw adres.Verzendkosten en BTW zijn bij genoemde prijs inbegrepen.
Download een demo van de IFR lessen (127 kb).

Vermeld bij de betaling uw adres om de verzending te bespoedigen of stuur dit per email aan info@fraseolink.nl

Levering vindt normaal gesproken plaats binnen 2 werkdagen.